úterý 8. července 2008

Škola, Museum Night, fotky

Tak nám v pondělí 7.7. začala škola. Zapsala jsem si čtyři předměty, ale budu chodit jen na tři, což je minimum, ale i tak je to dost práce. Tento týden jsou jen přednášky (Lectures), cvičení (Tutorials) jsou až od příštího týdne. Hodiny tady trvají 50 min. Více o předmětech napíšu, až příští týden, až budu mít za sebou i cvičení a až si vyberu jen ty tři předměty. Každopádně budu jen osm hodin týdně ve škole, klade se tady totiž důraz na samostatnou práci a přípravu, které rozhodně není málo.
Večer jsme potom jeli na Museum Night, kde nám měl být přiblížen NZ. Nejdřív tam zazpíval a předvedl představení maorský soubor. Potom jsme si prohlédli výstavu. Byla tam výstava maorské kultury a umění a další část byla věnována Otagu - regionu, kde je Dunedin. Pak byla ochutnávka nz jídla a pití.
No a potom jsme se odebrali do nedalekého klubu. Jelikož ale u sebe nenosím pas a tady se pro vstup všude, kde se pije, vyžaduje, tak jsem si pro něho ještě musela doběhnout. Ač bylo pondělí, bylo slušně narváno.
Co se týče fotek - budu je dávat na Picasu. Už jsem tam všechny předchozí dala, jen k nim doplním popisky. V Picase se totiž lépe s fotkami pracuje, hlavně s popisky a případnými změnami. K prohlížení doporučuji spustit prezentaci - fotky jsou ve větším formátu. Na Rajče budu dávat fotky asi dál, uvidím, každopádně už bez popisků.
Fotky z návštěvy muzea jsou zde

Žádné komentáře: